Om mig

Bloggen innehåller mina åsikter i en rad frågor.

Jag bloggar här framförallt om infrastruktur, hållbar utveckling och cykling. Men det blir också inlägg om bland annat Liberalerna.

Jag är filosofie magister och har arbetat i privat och offentlig sektor, i mindre företag och i statligt bolag. Främst med produkt-och affärsutveckling.

Jag gillar att träna. Cyklar både hemma i Sverige samt utomlands om jag får chansen. Men gillar även att arbetspendla med cykel.

När det inte är cykling som gäller är det vistelse i skog och mark, odling och vintersport. Bastubad är ett stort nöje. Jag är mycket intresserad mat. Att veta vad mat innehåller är viktigt.

Cykeltävlingar som Tour de France och Giro d´Italia är intressant att följa! Tour de France är sommares TV höjdpunkt. Men följder även OS , EM och VM.  Ser gärna idrottstävlingar på TV. Jag försöker bidra i kampen mot doping. Doping förstör för idrottare och idrott.

Jag är riksdagsledamot för Liberalerna. Jag är Liberalernas gruppledare i Trafikutskottet och trafikpolitisk talesperson.

Mina politiska uppdrag och kontaktuppgifter finns på riksdagens hemsida. Jag arbetar även i bland annat i bolags-och fondstyrelser och i styrelsen för anrika Sundbybergs IK ( utöver riksdagsuppdraget.)

Jag finns på Facebook och Twitter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: